Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen

          WONDerZORG      0478/268 145       
                                                                           
                                                                                                 

 
   Wondzorg - Wondzorgadvies - Palliatieve zorgen - Stomazorg  
                               
  GESPECIALISEERDE  THUISVERPLEGING

                                         WONDZORGADVIES

Wondzorgadvies geven we op vraag van de huisarts, ziekenhuisarts, de podoloog, de thuisverpleegkundige, de patiënt, of de familie.. Dit doen we bij moeilijke, chronische wonden of problemen met complexe wonden alsook bij diabetesvoet problematiek. We maken dan een verslag over de aanpak en de behandeling van deze wonden..  De behandelende arts en de vaste thuisverpleegkundige krijgen het verslag via e-mail van de wondanamnese, wonddiagnose en de  aanbevelingen voor wondbehandeling. 

Bij een vraag voor wondzorgadvies is het van belang dat we eerst de historiek van de wonde nagaan, waarbij we de patiënt enkele vragen stellen ( ivm medikatie, ziektes,...) in het belang van een goede wondbehandeling. Verder is het belangrijk dat het advies zowel door de thuisverpleegkundige als door de patiënt goed opgevolgd wordt. Tijdens ons bezoek voor wondzorgadvies is het van belang dat de vaste thuisverpleegkudige aanwezig is, zodat we de actuele wondbehandeling zien uitvoeren en kunnen beoordelen om eventueel aan te passen waar nodig. Er word  steeds een wondfoto genomen en bij het verslag gevoegd.

REGIO VOOR WONDZORGADVIES

De regio waarin we wondzorgadvies verlenen kan je situeren ten zuiden van Gent tot Ronse en van Waregem tot Zwalm, Zottegem. Indien je buiten deze regio woont , neem dan gerust contact op, we bekijken het dan wel eens samen. 

d06b106922564667